WebSpeciaal Internet Diensten   Dedicated Servers op maat
 
Producten en diensten
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
 
WebSpeciaal Nieuws
03-07-2017 10:32:46
Zakelijke webhosting
WebSpeciaal beschikt over uiterst betrouwbare servers met onder andere RAID-1 en dagelijkse backups. Bij WebSpeciaal bent u dus zeker aan het goede adres als u betrouwbare en zakelijke kwaliteitswebhosting zoekt tegen schappelijke tarieven.
 
Dedicated servers
ALLE MOGELIJKHEDEN
Wilt u meer mogelijkheden, controle en zekerheid? Dan is een dedicated server de beste oplossing voor u. Een dedicated server is een server die u in zijn geheel huurt. Wij zijn verantwoordelijk voor de hardware. Dedicated servers worden veel gebruikt voor grote websites of om zelf hosting aan klanten aan te bieden. Aangezien de hele server van u is heeft u geen last van andere klanten op de server.
ZOWEL MANAGED ALS UNMANAGED
U kunt kiezen voor een unmanaged dedicated server, waarbij u volledig verantwoordelijk bent voor de software. Hier voor is kennis vereist. Indien u deze kennis niet heeft of verzekerd wilt zijn van optimale server prestaties, dan kunt u kiezen voor een managed dedicated server. Wij houden de server dan up to date en (de)installeren software op uw verzoek.

Neem contact op met de WebSpeciaal verkoopafdeling voor een offerte op maat. Vermeld ook of u een managed of unmanaged dedicated server wilt.

Contact opnemen
 
 
WebSpeciaal Start Webhostingpakket
 
WebSpeciaal Basic Webhostingpakket, Verkozen tot Beste keuze!*
 
WebSpeciaal Advanced Webhostingpakket, voor de veeleisende gebruiker
 
WebSpeciaal biedt Webhosting op Linux en Windows OS servers!